За нас

За нас

Ние сме производител на масажни свещи в България , които продаваме под собствената си марка МИСТЕРРО , развивайки завидна репутация на иновации и гъвкавост. Ние се наслаждаваме на възможността постоянно да разработваме нови идеи, за да останем начело на променящите се тенденции и да продължим да предлагаме нови и вълнуващи продукти на нашите клиенти. 

Нашите продукти се продават в Европа . Ще намерите нашата собствена марка Масажни свещи, които се използват в голямо разнообразие от престижни 5-звездни хотели , спа , козметични салони , маникюристи  и фризьори.

Нашите продукти
Нашите масажни свещи са създадени така, че да се чувствате специални всеки път, когато ги използвате. Комбиниране на аромати, които ви напомнят за специални спомени , или просто за да ви ухаят божествено. Ние използваме само най-добрите, внимателно подбрани етерични и ароматни масла , получени от известни фирми за аромати. И за да допълним ароматите си, използваме 100% превъзходни естествени съставки като масло от ший и какао и масла за подхранване на кожата като маслиново масло . Всички се вливат с витамин Е, който е известен със своите свойства против стареене.

Нашето качество
Качеството е начело на всичко, което правим, от подбор на висококачествени суровини и компоненти, до Производството и доставката. Няма автоматизирани машини за наливане. Няма конвейерни ленти, които да сесъстезават продуктите до финала. В МИСТЕРРО нашите продукти са ръчно изработени и изсипани ръчно. Причината е проста: няма заместител на работата на занаятчиите, обучени в добре дефинирани, отчитани от времето процеси, които признават колко критичен е всеки етап от правенето на свещи за успеха на крайния продукт и потребителското изживяване.