Иновация в лечението на коса с горещо масло!

Публикувано от: System Прочетени: 3180 Коментари: 0

Съчетахме комбинация от мощни и хидратиращи масла, за да създадем тази иновативна свещ за лечение на косата с горещо масло!

Инфузираните със Сафлорово масло свещи за коса също се вливат с луксозно подхранващи съставки като кокосово масло, масло от авокадо, масло от ший, рициново масло , етерично масло от Ветивер портокал и цитронела. Те могат не само да се използват като подхранващо лечение за коса с горещо масло, придавайки блясък и плътност, но могат да се използват и за индийски масаж на главата, както и за лицето, за омекотяване и кондициониране , както и за масаж на тялото.

Приказно лечение от върха до петите, което мирише божествено!

Описание:

Просто запалете свещта за лечение на лице и използвайте топлите подхранващи масла като топло масло за лице. Вашият еднопосочен билет за светещ, здрав тен - независимо от вашия тип кожа. Може да се използва в комфорта на вашия собствен дом или като част от СПА лечение.

Ползи:

o Богато на витамин А, за който се знае, че помага в борбата срещу възрастовите петна и бръчки, Освен това е пълен с молекули, които са достатъчно малки, за да проникнат в дълбоки слоеве на кожата, подобрявайки нивата на влага и колаген, като същевременно намаляват бръчките и фините линии.

o Предпазва кожата от възпаление и увреждане на свободните радикали.

o Съдържа 80 процента мастни киселини (омега 6 и омега 9), които помагат за успокояване и подхранване на дехидратирани, сърбящи тена.

o Не само мастните киселини и витамин А в маслото от Сафлор овлажнява кожата, но също така насърчават регенерацията на кожата и могат да подобрят гъвкавостта и пропускливостта на кожата.

Запалете и оставете да се разтопи до ръба на порцелановата каничка, достатъчно за лечение. Угасете пламъка и оставете да се охлади за няколко секунди. Нанесете разтопените масла върху кожата и използвайте като част от рутината на лицето в домашни условия или като спа лечение.

Напишете коментар