СПА в къщи
02 Ное

СПА в къщи

Публикувано от: System Прочетени: 3327 Коментари: 1

Нашата компания е специализирана в производството на свещи за масаж и ароматерапия.

Най-големият избор от аромати и цветове направо от природата.

Тук ще намерите това, което търсите, без да напускате дома си.

Нашите свещи са ръчно изработени. Те се отличават с внимателна изработка и уникален дизайн. Те са идеалният подарък за всеки повод. Те ще задоволят най-изтънчения вкус.

Високото качество на нашите продукти и ефективно обслужване на клиентите ни осигуриха силна пазарна позиция. Ние бяхме първите, които пуснаха толкова богато предложение в областта на различни големини, както и най-широката селекция от аромати на пазара. Нашите свещи имат много интензивен аромат. Ние сме и единствените на пазара, които имат ароматизирани свещи -  100% неалергенна линия.

Топлото докосване на маслото и освободеният аромат ще пренесат мислите ви на места, където стресът не е бил чут. Изключително приятен и рядък масаж с масло от ший е възможен поради факта, че пламъкът на свещта ги нагрява директно. Тъй като маслото от шеа има ниска точка на топене, лесно е да се получи топлата, но не твърде гореща температура.

Фантастичната атмосфера на масаж със свещи се оценява от клиентите, които все повече търсят възможности за почивка, без да се налага да ходят на почивка.

Оригиналната и елегантна кана, която перфектно ще отговаря на всяка ръка и всеки интериор. След като използвате свещта, можете да й дадете нова цел. Просто измийте кана с топла вода и измиване с течност.

 • Започнете уникален ритуал за масаж с топло масло или след къпане нанесете тънък слой масло върху сухата кожа и масажирайте нежно.

 • Налейте малко масло върху ръката си, за да се уверите, че температурата е нормална.

 • Когато горният слой се разтопи, гасете пламъка, като леко издухвате.

 • Запалете пламъка и изчакайте 10-15 минути восъкът да се превърне в чувствено масло. През това време се насладете на красивия аромат, отделен от свещта, например, докато се къпете.

 • Нарежете фитила на 1 см дължина

 КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ свещта

 Подбрани  съставки като масло от шеа, какаово и маслиново  масло правят свещта не само масло за масаж, тя е уникален продукт, благодарение на който кожата ще бъде идеално овлажнена, спокойна и красиво ароматна. Перфектно подбраните съставки гарантират, че разтопеното масло не се втвърдява върху кожата по време на масажа.

 Имаме удоволствието да ви представим уникална масажна свещ

Използваме внимателно подбрани суровини с най-високо качество за производство. Основата на свещите са 100% натурални съставки с най-високо качество: масло от шеа (сертифицирано по ECOCERT), какаово масло,маслиново масло , натурални етерични масла, ароматизиращи състави. Нашата фирма си сътрудничи с най-добрите и опитни дизайнери, специалисти по продажби и технолози, които, следвайки най-новите световни тенденции в дизайна, осигуряват системно обогатяване на офертата, като същевременно имат предвид нуждите на клиента. Нашата компания е съставена от хора, които със страст и ангажираност подготвят асортимент, който отговаря на нуждите на клиентите. Ние сме отворени за нови продукти и всякакви предложения, готови да адаптираме нашата оферта към индивидуалните очаквания на клиентите.


Напишете коментар